joi, 27 martie 2014

A pszihológiai hatása a kicsi pénisznek

Több kutatás is különböző eredményt mutatott fel ha arról a mágikus számról beszélünk, amit az átlagos pénisz mérethez rendelnek. A standard pénisz méret körülbelül 15 cm hosszú és 2.5-5 cm vastag, de 1 cm kilengéseket is hozzákéne tenni így számba véve a különböző kutatási eredményeket.

Azon férfiak, akiknek a pénisz méretük nem éri el az átlagos számot érzik át igazán ennek a negatív hatását életük több területén is, úgy a profeszionális, mint a magánéletükben. A tudat, hogy az átlagosnál kisebb mérettel rendelkezel egy nagyon fontos aspektusa az életednek, hiszen az alacsony önértékeléshez és önbizalomhoz vezet, mai csak tovább rontja az életminőséget.

Az öltözőszobai szivatást nem kell leírni egyetlen kicsi péniszű embernek sem. Egy kegyetlen szituáció elszenvedni a gúnyolódást olyamiért, ami adoott és nem változtatható, de az biztos, hogy mindez egy negatív önkép kialakulásához vezet.


Azon kívül, hogy egy zoknit dugsz a nadrágodba, hogy nagyobbnak tűnj, de ez csak egy kínos helyzethez vezet, mikor letolod az elsód az új partnered előtt, mit lehetne tenni, hogy a pénisz nagyobb legyen?

Sok féle módszer létezik azon férfiak számára, akik nagyobb méretre és erőteljesebb erekcióra áhítoznak, hogy egy intenzívebb szexuális élményt nyújtsanak a partnerüknek. A rendelkezésre álló tehnikák a következőek: Kegel nyújtó gyakorlat, ideiglenes nagyobbítás pumpával, pénisz súlyok, pénisz növelő operáció és persze a legegyszerűbb, a 100%-osan természetes pénisz növelő étredn kiegészítő, ami már az első néhány hét után pozitív eredményeket képes produkálni.

Nézz utána a Virilys terméknek, hogy megtudd hogyan is képes ez a természetes és hatékony pénisz növelő tabletta átváltoztatni a negatív önképedet egy pozitívvá, ahol te egy szexuális magabiztos, jól felszerelt férfi vagy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu