joi, 27 martie 2014

Aktív gyógynövények a pénisz növelő tablettákban

A legfontosabb kérdés, ami a legtöbb férfinak eszébe jut a pénisz növelő tablettákkal kapcsolatban az az, hogy vajon működik-e. Igen nehéz lehet átverekedni magunkat a temérdek információn, ami akár az interneten, akár a reklámokban találhatóak ezekről a pénisz növelő tablettákról.


A természetes férfiasság növelő tabletták egy gyógynövény kombinációt használnak, ami az összegészségre is jó hatással van és nem csak a pénisz növekedését segíti elő. A püspöksüveg az egyik leglényegesebb összetvője a Virilys tablettáknak, mert nem csak fokozza a libidót, de célzottan hat, hogy az erekció erőteljesebben lépjen fel. Ezt a növény már régóta használják afrodiziákumként és ismert, mint epimedium. Leginkább Kínában nőnek, de megtalálhatóak Ázsia és Európa egyes részein is. Kínában kezdték is el először használni, mint afrodiziákumot, miután egy kecskepásztor észrevette, hogy a kecskéi sokkal élénkebbek miután ezt az epimediumot eszik.  Az anekdotán kívül persze létezik tudománnyos vizsgálat is a növény hatása mögött, ami bebizonyította, hogy segít a nemiszerv vérnyomásán illetve a szövet relaxálásban.

Az epimedium másik fontos haszna, hogy blokkolja azt az enzimet, ami az impotenciáért felelős, és persze csak javítja azon férfiak képességét, akiknek ezzel nincs problémájuk. Ez azért történik, mert tartalmaz egy bizonyos icariin szert, ami az alap összetevője a Viagrának is. Viszont a Viagrától különbözően ennek nincs mellékhatása, mint például a fejfájás. A mai napig még mindnig folytatnak kisérleteket, hogy feltárják az összes hasznát és előnyét a püspöksüvegnek, de a hatásait már élvezheted ha Virilys tablettát szedsz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu