joi, 27 martie 2014

Egy érzékenyebb pénisz pozitívumai

Amikor szeretkezel feltűnt, hogy már nem éled át ugyanazokat a szenzációkat, mint régen? Több időbe telik, hogy felizgulj a péniszi érzéketlenség miatt, vagy nehezebben marad merev állapotban a péniszed ha egyszer már elérted az erekciót?

Ha a válaszod igen akármelyik fenti kérdésre akkor örülni fogsz, hiszen létezik egy olyan erős formula, amit a Virilys pénisz növelő tabletta ajánl neked, ami nemcsak hogy növeli a pénisz méretet, de javítja a staminát, a libidót, és fokozza a pénisz érzékenységét minden egyes érintésre és minden egyes érintéstól csak még keményebb és felizgultabb leszel.


A Virilys egy szabadalmazott, teljesen természetes anyagokból készült keverék, ami egy korszerű laboratóriumbna állítanak elő tudományos módon, ami egészséges és erőteljes eredményeket idéz elő.

Csak napi két tabletta annyi jót tudna tenni a szexuális életeddel, javított staminával és persze hosszabb pénisszel, mely sokkal érzékenyebb csakis szenzációs orgazmushoz vezethet.

Amikor a péniszed érzékenyebb a külvilágra, akkor minden egyes dolgot a szexuális aktus alatt sokkal fokozotabban fogsz átélni. Az orális szex átváltozik a szokványos előjátékból az egyik kedvenc aktivitásoddá, hiszen a megnövekedett érzékenységgel minden egyes nyalás, szívás és simogatás sokkal élvezetesebb, mint az előző.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy egy érzékenyebb pénisz miatt nem fogsz-e túl hamar elmenni, de a Virilys ben lévő többi hatóanyagok pont ez ellen dolgozik, és tovább tartó, erőteljesebb erekciókat biztosít, így a kettő együtt egyensúlyban van.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu