joi, 27 martie 2014

Három mítosz a pénisz növelésről

Rengeteg téves információ kering a pénisz növelő termékekről- te pedig tudni akarod, hogy mi igaz és mi nem, mielőtt még választani tudnál a módszerek közül, hogy tablettát szedsz vagy nyújtót használsz. Épp ezért íme három mítosz a a pénisz növelésről:

Első mítosz : A pénisz súlyok segítenek, hogy hosszabb és vastagabb legyen. Ezek a súlyok pont olyan fájdalmasak, mint ahogyan hangzanak, és ha nem megfelelő módon használod egy életre szoló sérülést is elszenvedhetsz. Az egyik legnagyobb probléma ezekkel a súlyokkal, hogy nagyon könnyű megsérteni az ínakat, sőt néha a sebesülés annyira súlyos lehet, hogy a normális erekció elérése is csak egy álom marad.


Második mítosz : A pénisz pumpák használata teljesen veszélytelen. Attól, hogy ezek a pumpák a biztonságosabb oldalán állnak a pénisz növelő módszereknek azért még jobb vigyázni a használat közben. Igaz, nincs azonnali vagy hosszú távú hatása, mint a pénisz pumpáknak, de a túl sok vákum problémákat tud okozni. Az erek azok, amik megszenvedik a túl sok vagy túl hosszan használt vákumot. Ezek könnyen megsérülhetnek, főleg ha erekció után egyből használni próbálod a pénisz pumpát.

Harmadik mítosz : A pénisz krémek nagyon is hatásosak a méret növelésben. A baj csak az, hogy ahogy a vér áramlás műkődik, amint ez a krém felszívódik a hatóanyagok egyből eljutnak a tested minden részébe, messze a pénisztől. Ez azt jelenti, hogy a krémnek egyszerűen nincs elég ideje arra, hogy kifejtse a kívánt hatást, és még nem szándékos mellékhatásokat is előidézhet a test más területén. Virilys



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu