joi, 27 martie 2014

Hogyan kövesd nyomon péniszed növekedését

Amint elkezdted szedni a pénisz növelő tablettákat biztos követni akarod majd a péniszed nagyobbodását. Hiszen nem azért kezdtél neki a kezelésnek, hogy ne tudd meg mennyit segít a méreteden. Először is szükséged lesz egy mérőszalagra és egy noteszre, ami jobb ha mindig kéznél van a hálószobában. Az is jó ha a partnerednek nincs gondja, hogy te minduntalan felírod az adataid.


Azt hiheted, hogy elég egy mérőszalag és onnan már könnyű az út, de nem, egy egész művészet áll a pontos pénisz mérés mögött. Hogy reális eredményeket mutasson a mérőszalag csak oda kell tartani a pénisz tövéhez, sokan vannak, akik kissé benyomják, hogy nagyob számot kapjanak, de ha te a tabletták hatékonyságát méred le akkor nincs semmi értelme, hogy te is így tegyél. Ha odaraktad a mérőszalagot azután már csak le kell mérd, fontos, hogy teljes erekció közben műveld ezt. Jó ötlet ezzeket a méréseket egy kalendárba feljegyezni, hogy jobban nyomon tud követni a pénisz növelő tabletta hatékonyságát.

Ezen kívül ajánlatos lenne a pénisz vastagságát is nyomon követni. Igaz, a hosszúsá az, amit a férfiak keresnek mikor férfiasság növelő tablettát használnak, mint például a Virilys, de néha pont egy kis plusz vastagság kell. Ehhez ugyancsak egy mérőszalagra lesz szükséged, igaz ajánlatos lenne egy flexibilisebbet keresni, mint az átlagos mérő szerszámok. Aztán már csak egyszerű mérés az egész, a titok csak anyi, hogy meg kell találni a pénisz legvastagabb részét és ott mérni. Csakis így kaphatsz reális adatokat a pénisz növelő tabletta hatékonyságáról.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu