joi, 27 martie 2014

Hogyan növeld a péniszed

Sok különbözo módszer van a férfiasság növelésére, a legtöbb közülük a pénisz hosszúságára fókuszál. Van néhény persze, ami átírányította a fókuszt az erekció problémákra vagy a libidó fokozására, de ezeket általában más kategóriába sorolják. Az elso módszer, amirol beszélni fogunk azok a tabletták. Két különbözo típusa van – azok, amelyek természetesek és gyógynövényekbol készültek, míg a másik oldalon a teljesen vegyszerekbok felépített termékek állnak. A természetes pénisz növelo tablettáknak általában sokkal nagyobb a tudományos alapja, hiszen a használt gyógynövények már hosszú évek óta tesztelve vannak különbözo törzsek, kultúrák által. A vegyszerekrol ez nem mondható el. Ilyen pénisz növelo tabletta a Virilys is, amely teljesen természetes alapanyagokból készült, több gyógynövény kivonat kombinációjából áll és bizonyítottan hatásos a pénisz hosszának és vastagságának optimizálásában.


Egy másik ismertebb módszer a pénisz nyújtók és a pumpák világa. Ez a fajta manipuláció egy drágább megoldás, hiszen eloször is meg kell venni a készüléket. Ez kellemetlenebb módszer, mint a tabletták szedése, hiszen veszélyesek is lehetnek, ha nincsenek helyesen használva. Az alapgondolat a pénisz nyújtók mögött, ahogy a neve is mutatja, az, hogy szó szerint megnyújtja a péniszt, hogy néhány centimétert nyerjen. A péniszpumpák inkább a vastagságon segítenek, mint a hosszon.

A másik módszer csoportnak nincs semmi köze a tablettákhoz vagy bármilyen más készülékekhez. A gyakorlatokról van szó, amikor specifikus gyakorlatokat kell végezni a péniszen, hogy keményebb és tovább tartó erekciót érdekében. Ez a módszer a legkevésbe van bizonyítva, attól függetlenül, hogy ezt a legkönnyebb kipróbálni. Nem az számít, hogy milyen módszert választ, a lényeg az, hogy elegendo információja legyen a választott kezelésrol, hogyan muködnek, milyen mellékhatásokkal járnak és így tovább.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu