joi, 27 martie 2014

Legyél egy jobb szerető egy nagyobb pénisszel

Néhány férfi csak úgy vonza a legvonzóbb nőket maga köré. Olyan mintha nekik lenne a legnagyobb szerencséjük, hiszen nyugodtan választhatnak a sok jelentkező közül. Bárki tippelhet, hogy mi a csáberejük titka, de valószínűleg nagyszerű szeretők az ágyban, akik minden nőt teljesen kielégítenek.

Az ilyen figyelem könnyen jön az olyan férfiak felé, akik jól felszereltek pénisz szempontjából, tudatában van a képességeinek és képes ezt a magabiztosságát egy vonzó módon projektálni a nőkre.  Persze, ha a méret probléma meg van oldva a többi már jön természetesen.

Kombinálj pénisz növelő módszereket a maximális eredményekért

Mikor pénisz növelő módszereket keresel bizonyos, hogy rengeteg különböző megoldást is találsz perceken belül és igazán nehéz lesz atnézni az össze információt és véleményt, amit aneten szörfölve találhatsz.

Egy kitűnó módszer arra, hogy elérd a kívánt pénisz méretet az az, hogy összekombinálj több pénisz növelő kezelést. Például nagyon jó eredményeket lehet elérni a Virilys tabletta szedésével, de ha ezt kombinálod egy másik pnisz növelő módszerrel akkor az eredmények sokkal hamarabb megmutatkoznak.

Az erekció csínja-bínja

Ahhoz, hogy egy férfi megtapasztalja a szexuális aktust és az orgazmus örömét először is erekciót kell elérnie. Az erekciót rengeteg faktor befolyásolhatja, mint a fiziológiai képesség vagy az izgalmi állapot.
A pénisz belsejében két szivacsszerű struktúra található, ami a pénisz két oldalán található. Ezeket a szivacsszerű struktúrákat corpora cavernosa-nak hívják, és a bennük található kamrák telnek meg vérrel mikor a pénisz erektált állapotban van.

A legtöbb férfi az ébredés első pillanatában már tapasztal erekciót, hiszen ez egy igen szorványos dolog. Váratlan erekciók a nap folyamán inkább a tinédzsereknek van rezerválva, de előfordulhat felnőtteknél is.

A végleges pénisz növelés egy mítosz lenne?

Ha nekikezdesz egy programnak, ami javítja a hosszát és vastagságát a péniszednek, először is tudni akarod, hogy a sok fáradtságod és munkád gyümölcsöző lesz-e vagy sem, hiszen kinek kell valami idéglenes változás és nem pedig véglages növekedés a pénisz méretben.

Sokféle pénisz növelő módszer létezik már a piacon, mint például pénisz növelő operációk, gyakorlatok, krémek, tabletták, mehanikus készülékek, mint apumpék vagy nyújtók. Mikor ennyi opció áll elöttünk, nehéz meghozni a jó választást.

Egy homoszexuális férfi perspektívája a pénisz növelésről

A pénisz növelést gyakran úgy írják le, mint a legjobb módszert partnered kielégítéséra, hiszen mélyebre tudsz hatolni és tovább fog tartan az erekció is szex közben.

Ugyanúgy ahogy heteroszexuális férfiak és párok keresik hogyan dobják fel a szexuális életüket, úgy a homoszexuális párok is legalább annyira érdeklődnek a szexuális élvezetek maximizálása után.
A homoszexuális párok előnye az, hogy mindkét fél részt vehet a növelő kúrában és szimultán élvezhetik az eredményeket. Mindkettőtöknek erőteljesebb erekciója lesz, ami sokkal tovább fog tartani, a sperma mennyiség nagyobbodása is gyakori, és persze a fokozott libidó is egy a sok előny közül ha a Virilys tablettákat szeditek, hiszen így biztos lépést fogtok tudni tartani egymással.
A Virilys teljesen természetes pénisz növelő tablettákat igen könnyen beiktatni a minden napokba hiszen csak két darabot kell bevenni egy jókora pohár vízzel és kész is. Korszerű laboratóriumban előállított Virilys használatával már akár 1-2 hét után is erúteljesebb és hosszabban tartó erekcióid lehetnek.


Mire számíthatsz he elkezded szedni a Virilys tablettákat

A Virilys egy hatékony pénisz növelő tabletta, ami jelentős előnyökhöz tudja jutatni a férfiakat ha integrálják az életmódjukba.

A Virilyst korszerű laboratóriumokban állították elő száz százalékosan természetes alapanyagokból, amik egy különleges kombinációként hatnak a pénisz növekedésére. Püspöksüveg, Fűrész pálma, Maca, Yohimbe kéreg, Muira Puama és Arginin csak néhány a sok exotikus gyógynövényből, ami a Virilysben megtalálható. Ezek mind segítenek, hogy az erekcióid erőteljesebbek, nagyobbak és tartósabbak legyenek.

A Virilys tabletta kitágítja a pénisz mindkét oldalán található kamrát, amit általában corpora cavernosa-nak hívnak. Amikor a kicsi sejtek ezekben a kamrákban vérrel telítődnek akkor lép fel az erekció. Minnél több vért tudnak ezek a sejtek befogadni annál nagyobb lesz az erekció. Mivel a Virilys pont ezeket a sejteket nyújtja meg, ezek több vért tudnak befogadni, ami persze egy nagyobb erekcióhoz és egy hatalmas mosolyhoz vezet a partnered arcán.

Kezdj új karrierbe pornó sztárként!

Akartad valaha is a nagy képernyőn büszkélkedni a férfiasságoddal, csak sajnos sose voltál elég biztos abban, hogy az erekciód elég nagy lesz vagy elég ideig tart, hogy kielégíts egy tehetséges pornó színésznőt? Hát ha a pornó szakma a te álmos akkor bizonyosan változtathatsz az életstílusodon, hogy elérd a célodat.

Vegyél példát Dave Cummingsról, egy nyugdíjas veteránról, aki 50-es évei közepén döntött úgy, hogy belevág a pornózásba. Egy kevés kitartással és szerencsével sikerült is neki, és mára már több, mint 200 filmben is szerepelt és a mai napig forgat. Dave egy kitűnő példa azoknak, akik alig várják, hogy betörhessenek ebbe a szakmába kortól függetlenül.

Adj a feleségednek egy különleges meglepetést az évfordulótokra

Egy évfordulós ajándék megtalálása néha nagyon könnyű lehet, de néha az egyik legnehezebb dolog a világon. Telhet napokba vagy akár hetekbe is beszerezni a tökéletes meglepetést.

Ha kicsit megakadtál és nem jut eszedbe semmi van egy tippünk, gondolkodj a nomrán kívűl és lepd meg a feleséged valami egyedivel, egy megleptés, amire soha nem számítana, de ami a legnagyobb örömöt okozná neki : egy nagyobb, vastagabb és erőteljesebb pénisz, amit mindketten élvezhettek a következő évfordulótokon és az életetek végéig.

A Virilys egy száz százalékosan természetes pénisz növelő tabletta, amit nyugodtan használhatsz és garantálja az eredményeket is. A legtöbb férfi 3-4 hónap használat után már tetemes különbségeket vesz észre ha megfelelően van szedve, úgy hogy ha ezzel akarod meglepni a feleséged itt az ideje cselekedni, hogy elég ideje legyen a tablettáknak hatni.

Legyél te a sztár a strandon ezen a nyáron

A következő nyár tökéletes alkalom, hogy a strandon lebarnulj és kiélvezd a vízi sportokat. A strand jó dolog még arra is, hogy gyönyörű nőket pindur fárdőruhákkal hengerelj le a fizikumoddal.

Ha egy kicsit bizonytalan vagy abban, hogy mit rejt a fűrdőnadrágod akkor talán itt az ideje, hogy kirpóbáld a Virilys tablettákat. Kezd meg a kezelést 3-4 hónappal hamarabb, mint a strand időszak és meglátod, hogy a nők rajongani fognak a hívogató dudorérty az alsódban, amit a Virilys által adott plusz hossznak és vastagsának köszönhetsz.

Természetes alapanyagok természetes eredményekért

A Virilys egy teljesen természetes pénisz növelő tabletta, ami egy egyedülálló kombinációja a gyógynövényeknek, amelyek együttesen növelik a férfiasság méretét és fokozzák a libidót.

Csak a legjobb alapanyagokat felhasználva és a első osztályú, korszerű laboratóriumban elkészített Virilys tabletta a legtökéletesebb választás, azoknak az embereknek, akiket érdekel, hogy milyen anyagokat jutattnak a szervezetükbe.

Az alapanyagok listája és azok pozitív hatásai elérhető a Virilys weboldalon. Ezeen alapnyagok közt több kínai növényt is lehet találni, melyeket már évszázadok óta használnak afrodiziákumként.

A püspöksüveget sokan ismerik már, mint libidó fokozót, de ezenkívül erőteljesebbé teszi az erekciót, feléleszti a szenvedélyt, javítja a staminát és a kitartást az ágyban. Egy másik nagyon hatékony növény a Virilys kompozicíójában a Yohimbe kéreg. A tisztább Yohimbe kivonatot csak receptre lehet kapni is erekció problémákra jelent megoldást. A Yohimbe kéreg kivonat egy kicsit gyengébb erőségű, de ettől függetlenül az összes jótékony hatása megmarad.

Aktív gyógynövények a pénisz növelő tablettákban

A legfontosabb kérdés, ami a legtöbb férfinak eszébe jut a pénisz növelő tablettákkal kapcsolatban az az, hogy vajon működik-e. Igen nehéz lehet átverekedni magunkat a temérdek információn, ami akár az interneten, akár a reklámokban találhatóak ezekről a pénisz növelő tablettákról.

Mit tartalmaznak a pénisz növelő tabletták

Rengeteg féle pénisz növelo tabletták léteznek, de a cikk erejéig mi most a természetes férfiasság növelo tablettákról fogunk beszélni. Van néhány okunk is rá. Eloször is, mert ez a legholisztikusabb módszer arra, hogy javíts a testeden, másodszor pedig, mert a gyógynövények ezekben a tablettákban nem csak, hogy holisztikus orvostudományban ismertek hanem a tudományosban is. Röviden, bizonyított ható erejük van.

A különbség a sokféle pénisz növelo tablettákban a gyógynövény kombináció, amit használnak. Egy természetes tabletta, mint például a Virilys, összesen 14 -féle gyógynövényt használ, amelyek harmoniája kiegyensúlyozzák a szervezeted és segítik a péniszed növekedését is. Sok gyógynövényt már biztos ismersz, mint libidó fokozót vagy pénisz növelot, akárcsak a püspösüveg, ginseng vagy a yohimbe kéreg. De ezen kívül tartalmaz még boven olyan növényt, amelyikrol nem is gondolnád, hogy tud segíteni.

Hogyan kövesd nyomon péniszed növekedését

Amint elkezdted szedni a pénisz növelő tablettákat biztos követni akarod majd a péniszed nagyobbodását. Hiszen nem azért kezdtél neki a kezelésnek, hogy ne tudd meg mennyit segít a méreteden. Először is szükséged lesz egy mérőszalagra és egy noteszre, ami jobb ha mindig kéznél van a hálószobában. Az is jó ha a partnerednek nincs gondja, hogy te minduntalan felírod az adataid.

Hogyan növeld a péniszed

Sok különbözo módszer van a férfiasság növelésére, a legtöbb közülük a pénisz hosszúságára fókuszál. Van néhény persze, ami átírányította a fókuszt az erekció problémákra vagy a libidó fokozására, de ezeket általában más kategóriába sorolják. Az elso módszer, amirol beszélni fogunk azok a tabletták. Két különbözo típusa van – azok, amelyek természetesek és gyógynövényekbol készültek, míg a másik oldalon a teljesen vegyszerekbok felépített termékek állnak. A természetes pénisz növelo tablettáknak általában sokkal nagyobb a tudományos alapja, hiszen a használt gyógynövények már hosszú évek óta tesztelve vannak különbözo törzsek, kultúrák által. A vegyszerekrol ez nem mondható el. Ilyen pénisz növelo tabletta a Virilys is, amely teljesen természetes alapanyagokból készült, több gyógynövény kivonat kombinációjából áll és bizonyítottan hatásos a pénisz hosszának és vastagságának optimizálásában.

Hogyan segíti a pénisz növelő tabletta a szexuális staminát

Míg sok pénisz növelő tabletta beszél a méret növekedésről, amit előidéz, kevés termék létezik, amelyik az egyenlet másik oldaláról is beszélne, a stamináról. Ha nincs meg mind a két fél az egészhez akkor teljesen haszontalanak bizonyul minden, visoznt ha megvan akkor az kitűnő hatással lehet az életedre. Persze most azon mélázhatsz, hogy az olyan pénisz növelő tabletták, mint a Virilys, vajon hogyan hatnak a staminára is. Az egész a gyógynövény kombináción múlik, amit a termék használ.

Ying Yang Huo, vagy magyarul a püspöksüveg, az egyik legfontosabb összetevője a természetes pénisz növelő tablettáknak, és a hatékonysága tagadhatatlan. Ez a növény elősegíti, hogy több tesztoszteron legyen a szervezetedbe, ami pedig megoldja a stamina problémát az ágyban. A püspöksüveg afrodiziákumként is ismert.

Három mítosz a pénisz növelésről

Rengeteg téves információ kering a pénisz növelő termékekről- te pedig tudni akarod, hogy mi igaz és mi nem, mielőtt még választani tudnál a módszerek közül, hogy tablettát szedsz vagy nyújtót használsz. Épp ezért íme három mítosz a a pénisz növelésről:

Első mítosz : A pénisz súlyok segítenek, hogy hosszabb és vastagabb legyen. Ezek a súlyok pont olyan fájdalmasak, mint ahogyan hangzanak, és ha nem megfelelő módon használod egy életre szoló sérülést is elszenvedhetsz. Az egyik legnagyobb probléma ezekkel a súlyokkal, hogy nagyon könnyű megsérteni az ínakat, sőt néha a sebesülés annyira súlyos lehet, hogy a normális erekció elérése is csak egy álom marad.

Pénisz növelő igazság

Esetleg már többször voltál kíváncsi pénisz növelő módszerekre, talán ki is próbáltál már néhányat. Rengeteg termék létezik ezen a területen, majndem túl sok is, főleg ha nem tudod biztosan, hogy mit is keresel vagy, hogy hogyan kell felismerni a jó terméket a rossz között. Létezik néhány bevett szabály, ami segít, hogy mindig a jó terméket válaszd és ne dőlj be semmi csalinak.

A legfontosabb, hogy ellenőrízd le, hogy a termék le volt-e tesztelve klinikailag. Persze ez nem jelenti azt, hogy a termék tökéletes, hiszen mindig lehet alakítani az adatokon, de megmutatja, hogy bíznak annyira a termékükben, hogy kitegyék teszteknek. A következő lépés, hogy találj valakit, aki szó szerint kipróbálta már a tablettát, a fórumok mindig jó helyek ilyen emberek megtalálására, de ha véletlenül lenne néhány barátod, akinek kikérheted a véleményét az még jobb lenne. Ez könnyen lehet egy kínos kérdés is, ezért fontos jól időzíteni egy ilyen típusú érdeklődést.

Biztonságosak a pénisz növelő tabletták?

Az egyik legnagyobb aggálya több férfinak is mielőtt elkezdenének egy pénisz növelő kezelést hogy vajon biztonságos-e vagy sem. A leggyakoribb kérdések, hogy vajon rossz hatással lenne a szexuális életre ahelyett, hogy javítaná, hogy vajon tartani fognak-e a tabletta hatásai a szedése után is, hogy vajon használni fog-e egyáltalán ez a termék vagy netán rosszul lesz-e tőle. Az egyik legbiztosabb mód, hogy megtudja ezeket a válaszokat ha felkeresi az adott pénisz növelő termék honlapját, és áttanulmányozza a biztonsági információkat, hogy megtudja az adott termék volt-e klinikailag tesztelve.

Gyógynövények, amelyek elősegítik a pénisz növelését

A természetes pénisz növelő termékek, amiket időről időre láthat, mint például a Virilys, olyan gyógynövényeket tartalmaznak, amiket már más szexuális egészségi gondoknál is használnak. Ahelyett, hogy kémiai anyagokat dobnának össze a pénisz növekedésének érdekében, a teljesen természetes tabletták elkészítése folyamán az időt arra használták fel, hogy megtalálják a tökéletes gyógynövény kombinációt. Általában ezáltal nem csak egy nagyobb péniszt lehet elérni, de ez a gyógynövény kombináció segíti a vér áramlást, a libidót és más szexuális funkciókat is. A pénisz növelése csak egy része ennek a kezelésnek. Valószínűleg ismerősnek hangzik egyes gyógynövények nevei, hiszen más étrend kiegészítőben is fellelhetőek, de biztosan lesz néhány, amiket csak pénisz növelő tablettákban fog látni.

Három ok, hogy a természetes pénisz növelést válassza

Annyi különöző pénisz növelő termék létezik, hogy hihetetlenül nehéz, ha nem lehetetlen, kiválasztani a neked megfelelőt. Viszont ha már dönteni kell, akkor a legjobb választás a természetes pénisz növelés. Persze létezik egy csomó érdekes módszer és más utak is, amivel elérheted a kívánt méreted, de az alábbi három indok megmutatja, hogy miért kéne inkább a természetes, gyógynövényekből készült pénisz növelő tablettákat választani.

Az első ok egyszerűen az, hogy a természetes pénisz növelő tablettákban megtalálható gyógynövények már több kultúra által voltak és vannak használva a libidó és a pénisz méretének javítására. Vagyis már több ezerszer kiállták sikeresen a való világ próbáit és nem kell aggódnod, hogy milyen veszélyes és kipróbálatlan vegyszereket jutattsz a szervezetedbe. Ez egy nagy probléma lehet hiszen sok nagy céget csak az érdekli, hogy a pénzt a zsebében érezze. Ha természetes pénisz növelő tablettákat választja akkor elolvashatja a gyógynövények listáját, amit tartalmaz és utána tud olvasni bármelyiknek.

Miért a természetes pénisz növelés a jó út?

Rengeteg pénisz növelő termék létezik a krémektől, különböző tablettáktól, mehanikus pénisz pumpáktól egészen a pénisz súlyokig és gyakorlatokig. Kevés dolog van, amit a férfiak nem próbálnának ki, hogy néhány centit nyerjenek. Amikor pénisz növelő módszert választasz kerüld ki az ócska krémeket, veszélyes készülékeket ls a komplikált gyakorlatokat. Ezek ritkén műkódnek, és ha mégis akkor olyan kicsi lesz a különbség, hogy a párod észre se fogja venni.

Válassz inkábbe gy biztonságos és természetes étrend kiegészítőt, mint a Virilys, amit direkt a gyártótól tudsz megvásáolni a www.virilys.hu oldaon. Ajánlott, hogy jól informált legyen ebben a témában mielött még eldöntené, hogy melyik pénisz növelő módszert választja. A Virilys egy természetes pénisz növelő termék, ami azt jelenti, hogy 100%-osan gyógynövényekből készült mindeféle kémiai vegyület hozzáadása nélkül. Ezek növények a gyógyító hatásukról ismertek már rég, es a kombinált formájukban a Virilys formulában bizonyítottan segít növelni a pénisz méretét. 5-8 centiméter hosszat és emellett nagyobb vastagságot is bíztosít! A főbb gyógynövények a maca por, ami segít, hogy tovább bírd az ágyban, fűrészpálma, ami fokozza a libidót, a yohimbe kéreg, ami egy afrodiziákum, a ginseng jobb stamináért, a tribulus több erőért és jobb tesztoszteron metabólizmusért, és még sok más.

Peyronie's betegség

Egy szorványos betegsége a férfi nemiszervnek gyakran Peyronie's betegség. A hivatalos elnevezése a betegségnek a Tunica Albuginea krónikus gyóladása, vagy röviden CITA, és kötőszöveti rendelleneségként van diagnosztikálva, amit a rostos plakkok  vagy a hegszövetek megnövekedése okoz a pénisz lágyrészében. Ez a rendellenesség fádjdalmat, kényelmetlenséget és deformitást (jelentős gorbülést) idéz elő a péniszben. Ezenkívűl a szexuális aktus fájdalmas és nehezen végezhető aktivitássá válik át.

Általában a negyven év feletti fehér férfiakat érinti, a Peyronie's betegség a férfiak 1-4%-ában jelentkezik és urológus által van diagnosztikálva. Még nem tudni sokat erről a renellenességről, de a teória az, hogy a CITA azért alakul ki, mert valamikor sérülés vagy trauma érte a péniszt, általában szex közben. Peyronie's betegség lehetséges mellékhatása a bete blokkoló drogok gyógyszerek is.

Az impotenica mentális hatásai

Sokkal több férfi szenved az impotenciától, mint amennyi egyáltalán bevallaná, hogy szenved bármilyen merevedési zavartól. Az impotenciaban szenvedő férfiak képtelenek elérni és fenntartani az erekciót az orgazmus eléréséig. Egy férfi szexuális teljesítménye gyakran fűzúdik össze az önképpel és önbizalommal, tehát akármilyen lemaradás a teljesítményben egy túlságosan negatív hatást gyakorol ezen a téren.

Amikor megabiztos és önbizalommal teli vagy az az életed minden területáre kihat, a magánéletre, profeszionális életre, de még a rekreációs tevékenységekre is rányomja a bélyeget. Azok a férfiak, akik impotenciától szenvednek egy jó erős ütést kapnak az önbizalmukba, van akinek ez egy kisebb ütés, de van akinek hatalmas.

A swinger életmód – az erekció fokozása

Néhény férfinak van a legtöbb szerencséje hiszen mágnesként vonzák a gyönyörű nőket, akik vadállatok az ágyban is. A swinging egy népszerű, felnőtt aktivitás, amit rengeteg pár élvez világszerte és abból áll, hogy a párok együtt szórakoznak más párokkal, ezzel erősítve és javítva a már létező kapcsolatukat és egyúttal egy új dinamikát visznek a szexuális életükbe.

Amikor valaki a szvinger életmódot választja a nyomás, a résztvevő férfiakon, hogy elérjen és megtartson egy erekció, hogy ki tudja elégíteni a nőket az ilyen partikon, hatalmas. Ha a szerszámod nem funkcionál rendesen és sokszor nehezen tartod meg az erekciódat az egyszerre kiábrándító, megalázó és frusztráló mindkét félnek.

A pszihológiai hatása a kicsi pénisznek

Több kutatás is különböző eredményt mutatott fel ha arról a mágikus számról beszélünk, amit az átlagos pénisz mérethez rendelnek. A standard pénisz méret körülbelül 15 cm hosszú és 2.5-5 cm vastag, de 1 cm kilengéseket is hozzákéne tenni így számba véve a különböző kutatási eredményeket.

Azon férfiak, akiknek a pénisz méretük nem éri el az átlagos számot érzik át igazán ennek a negatív hatását életük több területén is, úgy a profeszionális, mint a magánéletükben. A tudat, hogy az átlagosnál kisebb mérettel rendelkezel egy nagyon fontos aspektusa az életednek, hiszen az alacsony önértékeléshez és önbizalomhoz vezet, mai csak tovább rontja az életminőséget.

Az öltözőszobai szivatást nem kell leírni egyetlen kicsi péniszű embernek sem. Egy kegyetlen szituáció elszenvedni a gúnyolódást olyamiért, ami adoott és nem változtatható, de az biztos, hogy mindez egy negatív önkép kialakulásához vezet.

Készülj fel bármilyen spontán alkalomra, hogy szexelj

A mai társadalomban élni leginkább egy felgyorsult, energia dús életmód. Úgy tűnik, mintha mindig történne valami, és a dolgok egyik pillanatról a másikra változnak meg, úgy hogy jobb mindig bármire felkészültnek lenni.

Ha szingli vagy és szeretsz bulizni akkor valószínűleg a klubbokban találunk meg minden hétvégen , ahogy épp egy szexi nővel táncolsz és flörtölsz, majd viszed haza egy túlfűtött, erotikus éjszakára. A szex tökéletes módszer arra, hogy kikapcsolj és a végső élvezet nyújtja két vagy több ember között. Ahhoz, hogy egy egészséges szexuális életet élj, biztosnak kell lenned abban, hogy egy olyan szerszámmal rendelkezel, ami bármelyik pillanatban meg tud felelni az elvárásoknak.

Egy érzékenyebb pénisz pozitívumai

Amikor szeretkezel feltűnt, hogy már nem éled át ugyanazokat a szenzációkat, mint régen? Több időbe telik, hogy felizgulj a péniszi érzéketlenség miatt, vagy nehezebben marad merev állapotban a péniszed ha egyszer már elérted az erekciót?

Ha a válaszod igen akármelyik fenti kérdésre akkor örülni fogsz, hiszen létezik egy olyan erős formula, amit a Virilys pénisz növelő tabletta ajánl neked, ami nemcsak hogy növeli a pénisz méretet, de javítja a staminát, a libidót, és fokozza a pénisz érzékenységét minden egyes érintésre és minden egyes érintéstól csak még keményebb és felizgultabb leszel.

miercuri, 26 martie 2014

Egy segítő tanács a pénisz növelésre

Lehet, hogy átlagon aluli a péniszed, de az is lehet, hogy csak szeretnél néhány plusz centit még a már elég jó méretedhez, de a választás a sok pénisz növelő módszer között akkor is nehéz lesz. Hol kezdj neki?

Először is meg kell ismerned a különböző opcióikat, hogy ezután mindegyikről külön külön több információt tudj meg. A legnépszerűbb pénisz növelő módszerek az alábbiak : pénisz növelő gyakorlatok, természetes pénisz növelő tabletták, ideiglenes pénisz pumpák, pénisz nagyobbító operáció, pénisz növelő tapasz és legutoljára a pénisz nyújtók.

A pénisz növelő gyakorlatok hol beválnak, hol nem. Muszáj, hogy minden nap végezd ezeket a gyakorlatokat a maximális eredményekért, úgy hogy ha nincs napi legalább fél órád arra, hogy végre hajtsd ezeket a gyakorlatokat nincs is sok értelme, hogy belevágj, mert eredményeket valószínűleg nem fogsz látni.

Az első benyomás tényleg számít!

Minden egyes alkalommal, amikor egy új emberrel találkozol az első benyomás dönti el, hogy hogyan fogod megítélni őt a későbbiekben. Ha az első benyomás negatív akkor valószínű, hogy mindig rossz száj ízzel fogsz erre bizonyos emberre gondolni, de ha pozitív akkor ki tudja lehet most ismerted meg az egyik legjobb barátodat!

Ha a hölgyekről van szó könnyű jó benyomást kelteni a hálószobán kívül azzal, hogy kedves, odafigyelő, humoros vagy. Szóval az egész randi nagyszerűen alakul, és a helyzet kissé felforrósodott úgy, hogy már csak a ruhákat kell ledobni és jöhet a hálószobai mulatság. De néhány férfinak, aki átlagos vagy átlagon aluli mérettel rendelkeznek ez a legijesztőbb része az éjszakának, hiszen meg kell mutatnia, hogy mekkora szerszámot hord a nadrágjában.